Velkommen

Falck Revision og Regnskab er en billig og effektiv samarbejdspartner. Vi tilbyder alle former for regnskabsopgaver til både mindre selskaber og selvstændige erhvervsdrivende. Vi laver alt fra bogføring, afstemninger, moms, løn, indberetninger, danske selvangivelser, danske udvidede selvangivelser, norske selvangivelser, drifts- og likviditetsbudgetter m.m.

 Vores kunder er.
  • Iværksættere, der har brug for hjælp til bogføring, moms, årsrapport, udvidet selvangivelse samt lønninger og indberetninger til SKAT.
  • Mindre virksomheder, uanset om de drives personligt, i kapitalafkastordning eller virksomhedsordning.
  • Mindre selskaber uden revisionspligt, som ønsker hjælp med den daglige, ugentlige eller månedlige bogføring, indberetning af moms, lønadministration, indberetninger til SKAT, samt årsrapport og selvangivelse. For at undgå revisionspligt skal man have en omsætning under 8 millioner, balancesum under 4 millioner og mindre end 12 ansatte.

  •  


I mange tilfælde har virksomhederne ikke nok arbejde, til selv at ansætte en fuldtids bogholder eller intern revisor. Her kan vi være den eksterne kompetence for virksomheden.

VelkommenProfilYdelserPriserInformationKontakt os